Home   |   Prezentare   |   Program   |   The Last Mile   |   Parteneriate   |   Contact
PREZENTARE
Intr-o lume in care mediile de comunicare in masa se faramiteaza si oferta de produse dintr-un magazin se multiplica exponential, prezenta si impactul la punctul de vanzare si in jurul acestuia sunt esentiale pentru orice brand. Pe 3 octombrie 2007 va avea loc prima editie a conferintei Toolbox | Shopper Marketing, un eveniment dedicat tacticilor de promovare si vanzare in spatiile de retail.

DINTRE VORBITORI

Emanuel Sanda,
AC Nielsen
Cristofor Iosub,
OgilvyAction
Luiza Moraru,
Eurisko
Stefan Liute,
Grapefruit
Burcu Karasoy,
Anchor Group
Elena Ionita,
Leo Burnett
Madalin Matica,
DotCommerce
Sorin Psatta,
Graffiti BBDO

INVITAT INTERNATIONAL
Rafe Ring
Global Strategic Planning Director, OgilvyAction

Rafe a lucrat pe patru continente in cadrul unor mari retele precum JWT, Clemenger, Saatchi&Saatchi si Bates. Astazi el este responsabil la nivel global cu strategia, inovatia si dezvoltarea de noi instrumente prin care OgilvyAction isi poate ajuta clientii sa castige pe teritoriul pe care agentia il numeste The Last Mile.
Printre clientii pentru care Rafe a lucrat se numara companii precum Heineken, Levi's, Parmalat, MacDonalds, Nivea, Sony PlayStation, Unilever, Nokia , Cadbury, Nestle etc.

Andrew Aylett
Planning Director, OgilvyAction London

Andrew si-a inceput cariera ca brand manager in industria FMCG, lucrand pentru SmithKine Beecham si Cadbury Schweppes. A intrat apoi in lumea publicitatii la DDB, unde s-a specializat in below the line, trade marketing si direct marketing. Andrew e recunoscut ca unul dintre primii planneri in below the line, lucrand pentru clienti precum Pedigree Petfoods, TDK, Energiser, Carlsberg si BAT.